Skærmbeskyttelse iPhone

Skærmbeskyttelse Iphone

Skærmbeskyttelse til iPhone 11 iPhone 11 PRO iPhone X iPhone 6 iPhone 6+ iPhone 6s og iPhone 5/5c/5s, er et skærmbeskyttelse, der beskytter dig imod ridser, dyre reparationer og ødelagte skærme.

Vores skærmbeskyttelse til Iphone er hele ni gange stærkere end alm glas. De kan af den grund klare brugsridser, men specielt også slag og stød f.eks. hvis du taber din telefon.

Skærmbeskyttelse er kun 0,3 mm. tykt, hvilket betyder, at det på ingen måde påvirker touchskærmen på din iPhone, uanset om det er den helt nye iPhone 6 eller iPhone 7, eller du har en anden model i Apple-serien. Du vil med andre ord ikke ligge mærke til, at beskyttelsesglasset er monteret på din smartphone.

Den ultimative beskyttelse til din enhed. Vores udvalg af skærmbeskyttelse er størst da vi har mange farver og designs.

Vores skærmbeskyttelse til iPhone findes i 2.5D eller 3D udgave.

Køb skærmbeskyttelse til din iPhone hos Opladerpusher.dk. Skærmbeskyttelse beskytter mod slag og alle former for ridser. Alle vores beskyttelses glass er testet og designet til at være utrolig hårdføre og beskytter også telefonens funktionalitet. Glassene er tilpasset til hver enkelt model og passer 100%. Vores beskyttelses glass er skabt til Iphone, hvilket betyder at bl.a. touch og følelsen med telefonen er fuldstændigt intakt.

Iphone er generelt utrolig dyr at erstatte eller reparere, og det er derfor en rigtig god idé at anvende skærmbeskyttelse fra Opladerpusher.dk På denne side finder du et stort udvalg af skærmbeskyttelse til forskellige iPhone modeller. Du kan sagtens selv sætte glasset på din Iphone. Beskyt mod ridser og andre skader med skærmbeskyttelse fra Opladerpusher.dk Det er altså en rigtig god investering.

Viser 1–12 af 47 resultater