Kabler til Mac

Kabler til Mac

I vores sortiment vil du kunne finde de billigste kabler til Mac. Vi har de billigste mini Displayport til HDMI kabler og mini Displayport til HDMI Adaptere på markedet, der ligger klar til levering.

Den klart nemmeste og billigste metode til at få dit indhold fra din Macbook til TV, er ved at bruge et HDMI-kabel. For at dette skal kunne lade sig gøre, skal din Macbook have enten en Mini Displayport eller Thunderbolt udgang.

Har din Macbook thunderbolt 3-porten (USBC) skal du anvende et USB-C adapter. Dit TV skal i øvrigt have en HDMI indgang – det har de fleste moderne TV og fladskærme. Enhver Mac med Mini DisplayPort udgang  eller thunderbolt 3-porten (USBC) giver dig mulighed for at tilslutte en ekstern monitor eller projektor via en adapter. Du kan anvende en ekstern monitor som dit hovedarbejdsområde eller for at udvide skrivebordet, eller også kan du arbejde spejlet tilstand med en projektor, så du kan se det som dit publikum ser. Hos Opladerpusher.dk har vi et bredt udvalg af HDMI adapter til Macbook. Brug vores VGA adapter for at tilslutte din Mac til en analog standard monitor, projektor eller LCD skærm, der anvender et VGA stik.

Med Apples USB-C Digital AV Multiport Adapter kan du slutte din MacBook med USB-C-port til en VGA-skærm, alt i mens at du tilslutter en almindelig USB-enhed og et ladekabel. Brug den almindelige USB-port til at tilslutte enheder såsom dit flashdrev eller kamera eller et USB-kabel til synkronisering og opladning af din iPhone, iPad eller iPod. Du har også muligheden for at sætte et ladekabel i USB-C-porten til opladning af din MacBook.

Viser alle 5 resultater