Salgs- og leveringsbetingelser

PRISER

Alle priser oplyses inkl. moms og angivet i danske kroner (DKK).
Ønsker du selv at hente dine varer, kan de hentes på vores adresse. Via forudgående aftale. Betaling kan ske kontant eller via Mobilepay. Kontakt Adresse opladerpusher.dk Hvidovrevej 80D 2610 Rødovre info@opladerpusher.dk

Leveringstid og forsendelse i Danmark
Leveringen af varer fra Opladerpusher.dk anses for gennemført, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Forsendelsen af varer sker via Post Danmark.
Leveringstiden på lagerførte varer vil være mellem 2 og 5 hverdage fra bestillingstidspunktet.

Leveringspriser
PostNord økonomi brev. 19kr
Pakkepost med DAO365 med udbringning: 39,-
Du kan også hente varer på vores adresse i Glostrup eller Rødovre
Ring eller send os en mail.
Ved ordrer med værdi på 200,- og derover: Mulighed for fri fragt

Betalingsmuligheder   

Betalingskort
Det er muligt at anvende, VisaDankort, Visa Electron og Mastercard.

Mobilbetaling
Det er muligt at anvende Mobilepay.
Dine betalingsoplysninger gemmes, når du gennemfører din bestilling, men betalingen trækkes ikke før end vi har afsendt din ordre.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret, fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage. Du bedes kontakte os via info@opladerpusher.dk  inden du sender varerne retur.

Reklamation ved varemodtagelse 
Modtager du en forkert eller defekt vare, skal du reklamere. Skriv til info@opladerpusher.dk med en beskrivelse af fejlen og defekten. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.

Hos Opladerpusher.dk  bruger vi, betegneser som sikkerheds cover, panserglas og iPhone oplader så er vi ikke ansvarlig for og modtager ikke klager over ødelagte telefoner og skærm som vi leverer tilbehør til. Det påhviler kunden at få eller allerede at have den nødvendige forsikring til dækning af skader.